Това си е работа на , каза пред журналисти. парламента лидерът

...
Това си е работа на , каза пред журналисти. парламента лидерът
Коментари Харесай

Нинова: Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов в bTV?

Това си е работа на, каза пред публицисти. Народното събрание водачът на във връзка издигането на Антон Хекимян з акандидат на - за йкмет на София, съобщи кореспондент на.

По думите ѝ обаче кандидатурата на журналиста поражда най-малко два въпроса. 

Бил ли е Антон Хекимян персонална къртица на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в bTV? Защото в този момент малкия екран би трябвало да носи отговорност за нещо, което евентуално не е нейно решение. Вторият въпрос е дали тази кандидатура не е издигната с сделката различен да завоюва и да не рови към Орлин Алексиев и цялата скица в общината години наред, съобщи Нинова. 

От да кажат бил ли е " къртица " в bTV, подчинявал ли е новините на партийните цели на Борисов. Това е доста значимо, това е значителен въпрос, подчертя тя.

Според водача на социалистите другият значителен въпрос по тематиката е има ли спогодба на локално равнище от " - " да не търсят отговорност от -. Нали го видяхте на национално равнище? Ще забележим дали този модел щес е придвижи на локално равнище, съобщи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР